Reserveer vooraf uw plaats

Reserveren

In verband met de landelijke maatregelen rondom het Coronavirus hebben bezoekers van evenementen – op dit moment – vanaf 13 jaar, naast een reservering, een coronatoegangsbewijs nodig. Om toegang te krijgen tot onze lezing dient u een coronatoegangsbewijs in de CoronaCheck-app of op papier te laten zien.

Let op: een printje van uw testuitslag is niet geldig als coronatoegangsbewijs. Een officieel papieren bewijs kunt u aanmaken via deze website.

Een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud van een van de Testen voor toegang testlocaties of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud zijn ook geldig. Ga voor meer informatie over het Testen voor toegang en het maken van een testafspraak naar: www.testenvoortoegang.nl.

Wanneer u een vraag heeft of u wenst uw reservering te laten vervallen, dan vernemen we dat graag via info@deventerverhaal.nl.

Lezing: Deventer tussen middeleeuwen en Moderne Tijd - AFGELAST
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Privacy Policy
OK, begrepen!