Ga op pad en stap in het verhaal van middeleeuws Deventer

Het jaar 2023 is een ode aan de Hanze. Op zaterdag 14 oktober 2023 staat Hanzestad Deventer in het teken van ‘24-uur Hanze’. Erfgoedorganisatie Deventer Verhaal organiseert speciaal voor dit evenement ‘WalkTheH*nze?!’, een spannende avondwandeling door de binnenstad van Deventer.

Stap in het verhaal van middeleeuws Deventer. Samen met een gids ga je in het donker – gewapend met een zaklamp – op pad en ontdek je de historie van deze oermiddeleeuwse stad! WalkTheH*nze?! is een aanrader voor elke liefhebber van pure geschiedenis en sfeervolle stadswandelingen.

De gids leidt je tijdens de avondwandeling langs bijzondere aanwijzingen en overblijfselen van middeleeuws Deventer. Ook ontdek je nieuwe plekjes en verhalen uit de Hanzetijd. Je zult verbaasd zijn over hoeveel middeleeuwen de IJsselstad nog altijd uitademt.

WalkTheH*nze?!’ start om 19:30 en 22:00 uur bij de Hanze Hotspot, Oude Mariakerk. Deelname is gratis maar het aantal deelnemers is beperkt. Vooraf online reserveren is verplicht. De zaklamp ontvang je in bruikleen.

Reserveren

Beveiligingscode:
security code
Vul de beveiligingscode in:

Reserveren
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Privacy Policy
Sluiten