Binnenstad Deventer

Kelderfest 2022

MORGEN: KELDERFEST 2022

KELDERFEST IS TERUG IN 2022!

Duik ondergronds en geniet van muziek, beeldende kunst, installaties, theater en spoken word in de mooiste kelders en souterrains van de Deventer binnenstad!

Na een jaar afwezigheid is Kelderfest terug, en hoe! Op 26 februari 2022 vindt de derde editie van Kelderfest plaats. Duik ondergronds in de mooiste kelders en souterrains van de Deventer binnenstad en geniet van warme ondergrondse locaties, muzikale verrassingen en indrukwekkende cross-overs.

Kelderfest biedt een bijzonder en veelzijdig programma met muziek, kunst en erfgoed. Het internationaal en nationaal talent bevindt zich in het erfgoed dat letterlijk onder onze voeten te vinden is. Kelderfest opent speciaal voor jou dit indrukwekkende ondergrondse labyrint. Middeleeuwse kelders, crypten en souterrains; de binnenstad van Deventer kent veel verborgen parels en geheimen met elk een eigen geschiedenis. Stap op onze ‘metrolijn’, laat je meevoeren en ontdek toffe muziek, indrukwekkend theater en fascinerende kunst.

Om Kelderfest groots af te trappen openen we met concerten op historische locaties zoals het Penninckshuis, het Burgerweeshuis, de Bergkerk en de Lebuinuskerk.

Kelderfest is een initiatief van Deventer Verhaal en De Nieuwe Oost | pop en wordt mede mogelijk gemaakt door vele partners zoals het Burgerweeshuis, Archeologie Deventer, De Perifeer, Kunstenlab, MIMIK, Schouwburg Deventer, Bibliotheek Deventer en dEVENTer.

Social media? #kelderfest

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Privacy Policy
Sluiten