Gemeente Deventer

Nacht van Goud

BINNENKORT: NACHT VAN GOUD 2021

Op zaterdag 11 en zondag 12 september a.s. openen tijdens Open Monumentendag Deventer tientallen monumenten hun deuren voor publiek. Het thema voor dit jaar is ‘Mijn monument is jouw monument’. Met dit thema sluit de organisatie van Open Monumentendag Deventer aan bij het landelijke thema van de Europese monumentendagen: ‘Inclusive Heritage’.

Nacht van Goud
Op zaterdagavond vindt traditiegetrouw Nacht van Goud plaats. Dit jaar anders dan anders maar niet minder goud. Nacht van Goud is een avond vol exclusieve voorstellingen met dans, verhalen, muziek en theater. In de binnenstad van Deventer, in de Bergkerk, in De Hereeniging en in de Vrijmetselaarsloge worden bezoekers getrakteerd op intieme voorstellingen. De voorstellingen starten om 20:00 uur, 21:00 uur en 22:00 uur. Tussen de optredens door zijn er op vier verschillende buitenlocaties, langs de Route van Goud, vertellers te zien en te horen. De entree is gratis. Vooraf reserveren is dit jaar verplicht gesteld voor de optredens die binnen plaatsvinden.

Reserveer nu jouw plek via: www.openmonumentendagdeventer.nl

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Privacy Policy
Sluiten