Educatie

Schoolklassen

Sorry, op dit moment kunnen we in verband met de coronamaatregelen geen schoolklassen in Museum De Waag en Speelgoedmuseum Deventer ontvangen.

LespakketTEN

Educatief aanbod Speelgoedmuseum Deventer
Speelgoedmuseum Deventer biedt speciaal voor scholen uit Deventer en omgeving een educatief programma aan op basis van haar bijzondere speelgoedcollectie, aansluitend op kerndoel 56 (erfgoededucatie).

Educatief aanbod Museum De Waag
Museum De Waag biedt speciaal voor scholen uit Deventer en omgeving een educatief programma aan op basis van deze topstukkencollectie. Hierin leren kinderen kijken naar en denken over schilderkunst, aansluitend op kerndoel 56 (erfgoededucatie). Het programma is gericht op primair en voortgezet onderwijs.

Echt nep in de Topstukkenzaal van Museum De Waag
Schilderkunst in Deventer? Kom in Museum De Waag leren van oude meesters en moderne vervalsers. Het museum heeft een speciale Topstukkenzaal op de eerste verdieping van de historisch waag, gelegen aan de Brink in Deventer. Hier sta je oog in oog met Deventer meester-schilders van de afgelopen vijf eeuwen!

SPREEKBEURT

Spreekbeurt over De Waag
Ben je geïnteresseerd in geschiedenis en Deventer in het bijzonder? Dan heeft Deventer Verhaal voor jou het perfecte onderwerp voor jouw spreekbeurt. De Waag in Deventer. Er is zoveel te vertellen en te laten zien over dit eeuwenoude waaggebouw. De Waag is een icoon van de stad en is gevestigd midden op het plein de Brink in Hanzestad Deventer.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als u doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat u ermee instemt. Privacy Policy
OK, begrepen!