Bergkerk Bergkerk

Speelgoedmuseum viert feest en pakt uit!

Het Speelgoedmuseum Deventer pakt in de maanden november en december groots uit met diverse publieksactiviteiten en gratis presentjes voor bezoekers. Ook schenkt het museum aandacht aan de 50.000e bezoeker.

Het Speelgoedmuseum heeft de grootste speelgoedcollectie van Nederland!

Het Speelgoedmuseum pakt tijdens de laatste weken van 2023 groots uit. Als dank en waardering voor alle bezoekers die het museum dit jaar heeft ontvangen. Er worden, naast tal van activiteiten voor jong en oud, verschillende publieksacties georganiseerd. Eén van de prijzen waarop iedere bezoeker kans maakt, is een jaar lang gratis toegang tot het Speelgoedmuseum. Maar er worden meer cadeautjes uitgedeeld.

50.000e bezoeker in aantocht
Al meer dan vijfennegentigduizend voetjes zijn de drempels van de twee sfeervolle koopmanshuizen uit de Hanzetijd gepasseerd. Het Speelgoedmuseum stevent af op 50.000 bezoekers. Een ongekend succes voor het museum dat sinds twee jaar vernieuwd heropend is. Speciaal voor deze mijlpaal wordt als prijs een jaar lang gratis toegang tot het Speelgoedmuseum beschikbaar gesteld. Bezoekers maken automatisch kans op de prijs.

Activiteiten voor jong en oud
Tot en met eind december organiseert het Speelgoedmuseum diverse activiteiten en raad-en-win-acties voor jong en oud. Zo kunnen jonge bezoekers op 18 november een eigen ‘foekepotje’, een oud volksmuziekinstrument, knutselen. Vanaf 25 november staat het Sinterklaasfeest centraal en kun je een schoentje knutselen. Ook kan er een heuse Sinterklaasspeurtocht door het museum afgelegd worden. Verder worden er verscheidene raad-en-win acties georganiseerd. Rond kerst pakt het museum uit met onder meer een bijzondere kerstboomwensenactie.

Het Speelgoedmuseum is van dinsdag tot en zondag van 11:00 tot 17:00 uur geopend. Meer informatie over de feestelijkheden is te vinden op hetspeelgoedmuseum.nl/feest.

Het Speelgoedmuseum in Deventer